Noutati

Conferința ARCPA

Conferința ARCPA

În perioada 17-19 octombrie, Asociația Română de Chirurgie a Peretelui Abdominal (ARCPA) a organizat la Sibiu cea de-a şasea conferinţă anuală, cu tema „Complicaţii ale chirurgiei parietale”. Societatea, înfiinţată în 2013 la Cluj Napoca, reuneşte chirurgi din toată ţara, cu preocupări legate de metodele moderne de tratament ale herniilor şi eventraţiilor abdominale.

CARAVANA MEDICALĂ – 30.09.2018

CARAVANA MEDICALĂ – 30.09.2018

Caravana Medicală - 30.09.2018 localitatea Crișcior, județul Hunedoara.

Alte servicii

Expertiza medico-militara

Comisia de expertiză medico-militară evaluează capacitatea de muncă în vederea stabilirii aptitudinii față de îndeplinirea serviciului militar /în poliție /în sistemul administrației penitenciare /pentru a urma instituții militare de învățământ sau, după caz, a gradului de invaliditate.

Evaluare si statistica medicala

Evidența electronică și raportarea situațiilor statistice pentru toate serviciile medicale prestate.

Infectii asociate asistentei medicale (IAAM)

Infecţia asociată asistenţei medicale reprezintă o problema de sănătate publică, cu importanţă deosebită în plan epidemiologic, clinic şi economic.

Managementul calitatii serviciilor medicale

Misiunea noastră este de a acorda servicii medicale de calitate şi de a contribui astfel la satisfacerea nevoii de sănătate a populației.

Sanatate si securitate in munca

Activitatea de securitate şi sănătate în muncă - se desfăşoară cu respectarea prevederilor legilor în domeniu şi a instrucţiunilor în vigoare în cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

Statie centrală de sterilizare

Staţia de Sterilizare realizează funcţiile de decontaminare, pregătire truse, ambalare, sterilizare, stocare şi eliberare / livrare materiale.