Comunicate de presa

De la:

SPITALUL MILITAR DE URGENŢĂ “DR. ALEXANDRU AUGUSTIN” SIBIU

B-dul Victoriei, nr. 46, loc. Sibiu, cod 550024, jud. Sibiu

Tel. 0269211209; Fax 0269210577

e-mail: smu.sibiu@gmail.com

Persoană contact: Cpt. Viorela Varna

 

 

 

 Spitalul Militar “Dr. Alexandru Augustin” Sibiu -  colindat de sărbători

Spiritul sărbătorilor de iarnă s-a simţit din plin la Spitalul Militar de Urgenţă 'Dr. Alexandru Augustin' Sibiu. A devenit deja o tradiţie ca, pe lângă bilanţul propriu-zis al conducerii spitalului, să existe şi un moment de spiritualitate, concretizat într-un concert de colinde, menit să sensibilizeze personalul medical şi auxiliar din spital.

În data de 21 decembrie, Grupul Vocal „Theofania”, condus de Pr. Papară Dan,    i-a colindat, în Sala de Conferinţe a instituţiei, pe angajaţii spitalului. Peste 50 de oameni au ascultat cu încântare şi emoţie glasurile puternice şi i-au aplaudat în picioare pe colindători.

La finalul recitalului, Comandantul Spitalului Militar Sibiu, Col. medic Dr. Doru Moga, a rostit un cuvânt despre importanţa sărbătorii şi despre redescoperirea virtuţii bunătăţii, care ar trebui să fie prezentă în viaţa noastră, nu numai în preajma sărbătorilor, ci pe tot parcursul anului şi a transmis celor care nu au fost prezenţi în sală, din partea întregul colectiv al Spitalului un mesaj de Sărbători Fericite şi Un An Nou plin de împliniri.

 

 

Responsabil Relaţii Publice

Cpt. Viorela Varna

0770344384