Noutati

Conferința ARCPA

Conferința ARCPA

În perioada 17-19 octombrie, Asociația Română de Chirurgie a Peretelui Abdominal (ARCPA) a organizat la Sibiu cea de-a şasea conferinţă anuală, cu tema „Complicaţii ale chirurgiei parietale”. Societatea, înfiinţată în 2013 la Cluj Napoca, reuneşte chirurgi din toată ţara, cu preocupări legate de metodele moderne de tratament ale herniilor şi eventraţiilor abdominale.

CARAVANA MEDICALĂ – 30.09.2018

CARAVANA MEDICALĂ – 30.09.2018

Caravana Medicală - 30.09.2018 localitatea Crișcior, județul Hunedoara.

Despre noi

Spitalul Militar de Urgență "Dr. Alexandru Augustin" Sibiu (SMU Sibiu) este unitatea sanitară cu paturi, din subordinea și administrarea Direcției Medicale a Ministerului Apărării Naționale, care acordă servicii medicale în sistemul asigurărilor de sănătate, pe baza contractelor de furnizare încheiate cu CASAOPSNAJ.

Prezentare generala

Dispus în apropierea unei zone verzi, având şi un parc propriu, Spitalul Militar de Urgenţă Sibiu oferă astăzi pacienţilor servicii medicale la standarde moderne, în secţiile şi compartimentele cu paturi din spital, în Ambulatoriul de specialitate, precum şi în Compartimentul Primiri Urgente, în următoarele specialităţi: A.T.I., chirurgie generală, chirurgie toracică, chirurgie oromaxilofacială, ginecologie, oftalmologie, O.R.L., medicină internă, cardiologie, dermato-venerologie, boli infecţioase, neurologie, psihiatrie, laborator clinic de analize medicale, laborator radiologie şi imagistică medicală (ecografie, R.M.N, CT), stomatologie şi implantologie, farmacie, psihologie, medicină primară şi medicina muncii.

+ Detalii
Istoric

Istoric

Peste 279 de ani de existență a spitalului!

Conducere

Conducere

Prezentarea conducerii spitalului

Organigrama

Organigrama

Relațiile de subordonare între structuri.

Informatii financiare

Informatii financiare

Prezentarea activităților specifice în domeniul financiar-contabil

Achizitii publice

Achizitii publice

Achizițiile publice efectuate de Spitalul Militar de Urgență Sibiu se desfășoară în sistemul electronic S.I.C.A.P.

Birouri si compartimente

Birouri si compartimente

Organizarea administrativă