Noutati

Conferința ARCPA

Conferința ARCPA

În perioada 17-19 octombrie, Asociația Română de Chirurgie a Peretelui Abdominal (ARCPA) a organizat la Sibiu cea de-a şasea conferinţă anuală, cu tema „Complicaţii ale chirurgiei parietale”. Societatea, înfiinţată în 2013 la Cluj Napoca, reuneşte chirurgi din toată ţara, cu preocupări legate de metodele moderne de tratament ale herniilor şi eventraţiilor abdominale.

CARAVANA MEDICALĂ – 30.09.2018

CARAVANA MEDICALĂ – 30.09.2018

Caravana Medicală - 30.09.2018 localitatea Crișcior, județul Hunedoara.

Evaluare si statistica medicala

SERVICIUL DE EVALUARE ŞI STATISTICĂ MEDICALĂ

Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Augustin” Sibiu dispune de un sistem informatic integrat, prin care se asigură întregul flux de urmărire a pacientului în spital. Sistemul permite raportarea datelor către Direcţia Medicală, C.A.S.A.O.P.S.N.A.J. şi Şcoala Naţională de Sănătate Publică şi Management Sanitar, precum și către alte instituții partenere, în conformitate cu legislaţia în vigoare. Biroul Informatică Medicală asigură menținerea în parametri optimi de funcționare a rețelei de calculatoare și dezvoltarea acesteia în raport de necesitățile instituției, implementează, actualizează şi întreţine aplicaţiile utilizate în activitățiile spitalului.

Biroul de Registratură şi Statistică Medicală centralizează datele statistice pentru întreaga activitate a spitalului, cu privire la: realizarea internărilor şi externărilor pacienţilor, rapoartele centralizatoare, colectarea electronică a Setului Minim de Date la Nivel de Pacient (pentru spitalizarea continuă şi spitalizarea de zi), biletele de trimitere, realizarea situaţiilor statistice medicale şi calcularea indicatorilor specifici prin care se analizează activitatea spitalului, gestionarea foilor de observaţie clinică generală după externarea pacienţilor, rezolvarea solicitărilor de eliberare a copiilor după documentele medicale întocmite în spital.

formular solicitare documente

Biroul Registratură şi Statistică Medicală

ing.  Ghibu Liliana – şef birou tel. 0269 / 211209  interior 184

Email: statistica@spitalmilitarsb.ro

Biroul Informatică Medicală

ing.  Sabău Elena – şef birou    tel. 0269 / 211209  interior 159

Email: informatica@spitalmilitarsb.ro