Noutati

Conferința ARCPA

Conferința ARCPA

În perioada 17-19 octombrie, Asociația Română de Chirurgie a Peretelui Abdominal (ARCPA) a organizat la Sibiu cea de-a şasea conferinţă anuală, cu tema „Complicaţii ale chirurgiei parietale”. Societatea, înfiinţată în 2013 la Cluj Napoca, reuneşte chirurgi din toată ţara, cu preocupări legate de metodele moderne de tratament ale herniilor şi eventraţiilor abdominale.

Farmacie

SECŢIA FARMACIE

Contact: 0269 / 211209 interior 125  farmacie@spitalmilitarsb.ro

Activitate:

  • Achiziţionarea şi înregistrarea medicamentelor şi a materialelor sanitar farmaceutice în baza contractelor încheiate cu furnizorii autorizaţi.
  • Întocmirea specificaţiilor tehnice pentru achiziţia medicamentelor, a materialelor sanitar farmaceutice şi a materialelor consumabile ale aparaturii medicale aflate în dotarea spitalului.
  • Distribuirea medicamentelor pe condici de prescripţii medicale în sistem electronic.
  • Distribuirea medicamentelor, materialelor sanitare pentru trusele de urgenţă şi trusele de şoc anafilactic în sistem electronic.
  • Prepararea reţetelor magistrale şi a elaborărilor şi distribuirea lor în sistem electronic secţiilor şi compartimentelor spitalului.Activitatea de farmacovigilenţa în colaborare cu personalul medical al spitalului.
  • Activitatea de evidenţă cantitativ valorică a medicamentelor, a materialelor sanitare şi a instrumentarului din gestiunea farmaciei Spitalului Militar de Urgenţă Sibiu.
  • Activitatea de verificare a receptelor tip CNAS şi a receptelor simple ale farmaciilor comunitare aflate în contract de prestări servicii farmaceutice cu Spitalului Militar de Urgenţă Sibiu şi aprobarea spre decontare către serviciul decontări.
  • Activitatea de aprovizionare cu medicamente şi materiale sanitare a unităţilor militare aflate în zona de responsabilitate a Spitalului Militar de Urgenţă Sibiu.

Farmacist:

Farm. Soare Ion

Farm. Soare Ion

farmacist primar, şef secţie

Tel: 0269 / 211209
secretariat@spitalmilitarsb.ro