Noutati

Conferința ARCPA

Conferința ARCPA

În perioada 17-19 octombrie, Asociația Română de Chirurgie a Peretelui Abdominal (ARCPA) a organizat la Sibiu cea de-a şasea conferinţă anuală, cu tema „Complicaţii ale chirurgiei parietale”. Societatea, înfiinţată în 2013 la Cluj Napoca, reuneşte chirurgi din toată ţara, cu preocupări legate de metodele moderne de tratament ale herniilor şi eventraţiilor abdominale.

Gastroenterologie

COMPARTIMENT GASTROENTEROLOGIE

Contact: 0269 / 211209 interior 109

În cadrul compartimentului Gastroenterologie sunt diagnosticate și tratate o sferă largă  de afecțiuni digestive acute sau cronice.

Servicii medicale

În cabinetul de endoscopie, prin linia de videoendoscopie de înaltă performanță existentă în dotare, se efectuează explorări diagnostice digestive superioare și inferioare asigurând un diagnostic de acuratațe, efectuându-se și metode terapeutice-hemostaza endoscopică pentru hemoragii digestive superioare și inferioare prin metode de injectare, mecanice si  coagulare cu plasma argon, bandări de varice esofagiene, polipectomii și mucosectomii, coagulare cu plasma argon, extracții de corpi străini, montări gastrostome.

Dotare:

  • Linie de videoendoscopie Olympus Exera III
  • Gastroscop și colonoscop HD , NBI și Dual-focus
  • Mașină de sterilizat Olympus
  • Electrocauter ERBE VIO 200S cu modul APCII

Echipa medicală:

Dr. Popa Iulian-Daniel

Dr. Popa Iulian-Daniel

medic primar gastroenterolog

Tel: 0269 / 211209
secretariat@spitalmilitarsb.ro