Noutati

Conferința ARCPA

Conferința ARCPA

În perioada 17-19 octombrie, Asociația Română de Chirurgie a Peretelui Abdominal (ARCPA) a organizat la Sibiu cea de-a şasea conferinţă anuală, cu tema „Complicaţii ale chirurgiei parietale”. Societatea, înfiinţată în 2013 la Cluj Napoca, reuneşte chirurgi din toată ţara, cu preocupări legate de metodele moderne de tratament ale herniilor şi eventraţiilor abdominale.

Ortopedie si traumatologie

COMPARTIMENT ORTOPEDIE ŞI TRAUMATOLOGIE

Contact: 0269 / 211209 interior  132, 134

Servicii medicale:

Consultaţii medicale de specialitate, diagnostic, plan terapeutic, intervenţii chirurgicale pentru tratarea patologiei traumatice, inflamatorii, malformative, ortopedice specifice.

În cadrul Compartimentului de Ortopedie-Traumatologie se pot efectua o gamă largă de intervenţii chirurgicale ortopedice, inclusiv intervenţii de chirurgie mini-invazivă, pe cale artroscopică.

 

Dotare:

Blocul operator cuprinde o linie completă de artroscopie, un aparat portabil de radiologie (C-Arm), şi tot instrumentarul specific necesar intervenţiilor.

Condiţiile hoteliere sunt corespunzătoare, în saloane cu 4 sau 6 paturi, grupuri sanitare proprii. Paturile sunt reglabile mecanic sau electric, adaptate dificultăţilor de mobilizare ale pacienţilor. Sunt disponibile saltele pneumatice anti-decubit, pentru prevenirea escarelor.

Echipa medicală:

Cpt. dr. Stoian  Elena

Cpt. dr. Stoian Elena

medic primar ortopedie - traumatologie

Tel: 0269 / 211209
secretariat@spitalmilitarsb.ro

Dr. Barna Emanuel-Ciprian

Dr. Barna Emanuel-Ciprian

medic specialist ortopedie și traumatologie

Tel: 0269 / 211209
secretariat@spitalmilitarsb.ro